Cum se procedează ?
Pasul 1: Echipamentul se aduce la sediul firmei noastre, unde se întocmeşte o fişă de custodie, în două exemplare, semnată şi ştampilată de firma noastră şi semnată de client. Nu este necesară aducerea accesorilor (geantă, încarcător, etc).
Pasul 2: Se efectuează diagnoza echipamentului. Diagnoza este GRATUITĂ, indiferent de echipament. Acest proces durează 2-3 zile lucrătoare, în funcţie de volumul de lucru al service-ului şi în funcţie de problemele echipamentului. În cazuri excepţionale, acest proces poate dura mai mult. Când se întâmplă acest lucru, vom informa clientul în cel mai scurt timp, comunicându-i noul termen de diagnosticare.
Pasul 3: În urma diagnosticării, se contactează clientul pentru prezentarea problemei descoperite, precum şi a soluţiilor disponibile pentru rezolvarea acesteia. Când este posibil acest lucru, vom încerca întâi reparaţia piesei/pieselor defecte şi doar apoi înlocuirea lor, astfel încât preţurile aferente reparaţiei să fie cât mai mici.
Pasul 4: În cazul în care clientul îşi dă acordul pentru soluţionarea problemei, echipamentul este introdus în service pentru reparaţie. Acest proces durează aproximativ 4-6 zile, în funcţie de volumul de lucru, de problemele echipamentului şi de disponibilitatea pieselor de schimb (dacă este cazul).
Pasul 5: În momentul în care problemele echipamentului au fost soluţionate, asupra echipamentului sunt făcute o serie de teste, pentru a verifica buna funcţionare a acestuia. Acest proces durează aproximativ o zi. În cazul în care echipamentul nu trece testele, clientul este contactat pentru a i se comunica acest lucru şi a i se prezenta soluţiile alternative.
Pasul 6: În cazul în care echipamentul trece testele, clientul este contactat pentru ridicarea echipamentului.

Intervenţii Imprimante, Copiatoare și Multifuncționale
Bullet-01  Înlocuire printhead defect Bullet-01  Înlocuire drum unit
Bullet-01  Înlocuire imaging unit Bullet-01  Înlocuire separation pad și role presoare
Bullet-01  Înlocuire fuser Bullet-01  Înlocuire fixing film
Bullet-01  Înlocuire părți din mecanismul de antrenare Bullet-01  Curaţare sistem optic
Bullet-01  Reparații scanner Bullet-01  Depanare service station
Bullet-01  Depanare main board Bullet-01  Desfundare capete printare
Bullet-01  Curățare, gresare și calibrare

Intervenţii Software
Bullet-01  Diagnosticare Bullet-01  Consultanță
Bullet-01  Resoftare